Προστασία του iPad με τη θήκη - "πανοπλία"


Έχεις iPad, το έχεις πληρώσει αρκετά ευρώ αλλά αμφιβάλεις για τη προστασία του. Όχι πια. Το Extreme Portofolio της G-Form είναι εδώ και σου προσφέρει αυτό που αναζητούσες τόσο καιρό. Χωρίς να παίρνει βραβείο ομορφιάς, με το Εxtreme Portofolio θα είσαι σίγουρος παντα ότι το μονάκριβό σου tablet είναι σε καλά "χέρια".

Reactive Protection Technology (RPT) σε μια ελαφριά θήκη, με σκληρά τoιχώματα από υλικό Pοron XRD και πολυάνθρακα στο εσωτερικό της εξασφαλίζει ασφάλεια από τυχόν πτώσεις ή άλλα χτυπήματα. Φυσικά είναι αδιάβροχη για να αντέχει και στο νερό ενώ περιμετρικά διαθέτει φερμουαρ για άνοιγμα και κλείσιμο. Επιπλέον το μπροστινό μέρος μπορεί να "κουμπώσει" στο πίσω κάλυμμα για διπλή προστασία ενώ οι ενισχυμένες γωνίες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε landscape mode για να τοποθετηθεί απευθείας στο γραφείο.

Η τιμή του Extreme Portofolio είναι στα 89.95$ ενώ παρακάτω μπορείτε να το δείτε σε δράση, με τους ειδικούς της G-Form να το δοκιμάζουν σε πραγματικές συνθήκες.


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η θήκη ταιριάζει και στα: Motorola Xoom, HP TouchSmart, Acer Iconia, και Samsung Galaxy.

Σχόλια