Φτίαξε θήκη για iPhone με φωτογραφίες σου από το Instagram


Έχεις βαρεθεί τις κοινές θήκες για το κινητό σου; Aπό την άλλη μήπως έχεις λογαριασμό στο Instagram και υπερηφανεύεσαι για τις ωραίες φωτογραφίες που έχεις; Τότε μπορείς να κάνεις το κάτι διαφορετικό. Eτοιμάσου να φτιάξεις μια θήκη με τις καλύτερες φωτογραφίες που έχεις στο Instagram.

Το Casetagram είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να τελειοποιήσεις μια θήκη για το iPhone σου. Φυσικά δεν θα πρόκειται για μια οποιαδήποτε θήκη αλλά αυτή που θα έχει αποτυπωμένες τις δικές σου φωτογραφίες και πολύ εύκολα θα μπορείς να αναδεικνύεις στους φίλους σου.

Πως το κάνεις αυτό; Η διαδικασία εύκολη και σχετικά γρήγορη. Μπαίνεις στο Casetagram.com, πληκτρολογείς το username και το κωδικό σου στο Instagram, επιλέγεις τις φωτογραφίες που θελεις, διαλέγεις το στυλ τοποθέτησης και είσαι κομπλέ. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Casetagram. Eκτυπώνει τις φωτογραφίες ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και αποστέλει τη θήκη όπου και αν βρίσκεσαι.

Όλα αυτα με τελικό κόστος $34.95 και δωρεάν έξοδα αποστολής. Παρακάτω ακολουθούν και μερικά παραδείγματα από τη gallery της ιστοσελίδας που σίγουρα είναι ξεχωριστά!



Σχόλια