ΒlackBerry London, ένα BB διαφορετικό από τα άλλα



Ιδιαίτερος σχεδιασμός, BBX OS και απουσία πλήρους πληκτρολογίου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου BlackBerry London. Η ιστοσελίδα TheVerge δημοσίευσε τη παραπάνω φώτο και οι φήμες για το πρώτο BBX smartphone από τη RIM δεν απέχουν και πολύ από τη πραγματικότητα.

Σε πρώτη φάση αυτό που ξεχωρίζει είναι ο σχεδιασμός του αφού δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα BlackBerry. Φυσικά οι πληροφορίες θέλουν να τρέχει το επόμενο λειτουργικό της RIM, το BBX OS και πιθανότατα να είναι η πρώτη συσκευή.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βρίσκουμε οθόνη 3.7-ιντσών, dual-core cpu στο 1.5Ghz, 1GB RAM, 16GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, κάμερα 8ΜP, εμπρόσθια στα 2ΜP και πάχος μικρότερο των 9mm.

Σύμφωνα με την πηγή το BlackBerry London, ή όπως αλλιώς θα λέγεται, αναμένεται για το τρίτο τρίμηνο του 2012. Δυστυχώς αργεί, το BBX OS ευθύνεται για αυτό, και συνεπώς όλο αυτό ίσως έχει αρνητικό αντίκτυπο για τη RIM. Πιθανότατα τα πραγματα πάνε προς το καλό ίσως και όχι. Σίγουρα όμως εκείνους τους μήνες θα έχουμε περισσότερα quad-core smartphones και το εν λόγω θα φαίνεται ξεπερασμένο. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς για να κρίνουμε την πορεία του από τώρα, επομένως αναμένουμε για περισσότερα και φυσικά για επίσημες κουβέντες από την εταιρεία.

Σχόλια