Nέες τεχνικές φωτισμού για επιχειρήσεις από την Digital Lumens


Ένα νέο προιόν παρουσιάστηκε χθές από τη γνωστή στο χώρο του φωτισμού Digital Lumens, η οποία μας αποκαλύπτει το φωτισμό του μέλλοντος. Κάτι που ομολογουμένως έχει στόχο την υψηλή φωτεινότητα σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση.

Η νέα κατασκευή της DL απευθείνεται σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες καθώς αυτή η κατογορία δαπανά πολλά χρήματα ετησίως για την κάλυψη των απαιτήσεων φωτισμού.

Με μέγεθος όσο ενός desktop pc και αποτελούμενο από σειρές LED σε συνδυασμό με ολοκληρωμένο (chip) δικτύωσης η Digital Lumens έχει τον τρόπο για χαμηλούς λογαριασμούς. Όλο αυτό το πακέτο παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας και προγραμματισμού των επιμέρους φωτιστικών, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους. To προιόν είναι σχεδιασμένο για διαδρόμους αποθηκών και χώρων παραγωγής ενώ σύμφωνα με την εταιρεία επιστρέφει την αρχική αξία κόστους του σε ένα ή δυο χρόνια. Απότελεσμα της οικονομικότερης λειτουργίας του.

Φυσικά το μυστικό της όλης κατασκευής είναι ο αισθητήρας φωτός που ενσωματώνει. Τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην πλειοψηφία των κινητών, αφού απαιτείται η καλύτερη διαχείριση ενέργειας λόγω των μεγάλων οθόνών που καταναλώνουν σαφώς περισσότερο. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της ημέρας που τα επίπεδα φυσικού φωτός είναι αυξημένα, η συσκευή μειώνει τη φωτεινότητάς της όσο απαιτείται για μικρότερη κατανάλωση.

Τέλος, τα νέα προϊόντα της Digital Lumens παράγουν 10.000 έως 26.000 lumens και είναι πιο αποτελεσματικά από άλλες ανταγωνιστικές λύσεις, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ίδιας.

Πηγή

Σχόλια