Touch LCD app, πλήρες ρολόι με φωνητική υποστήριξη για το iPhone


Μια κατηγορία applications που μ'αρέσουν πολύ είναι τα Clocks. Ψηφιακά ρολόγια κατευθείαν για την οθόνη του iPhone, το μετατρέπουν σε ρολόι για το κομοδίνο και κάνουν πόλυ καλά τη δουλειά τους.


Το Touch LCD λοιπόν είναι ένα από αυτά, που όμως ξεχωρίζει. Μετατρέπει το iPhone/iPod σε ψηφιακό ρολόι χώρου και συνεπώς ενημερώνει για την τρέχουσα ώρα ενώ δεν λείπoυν και οι περαιτέρω πληροφορίες. Με πληθώρα επιλογών το Touch LCD της Light Pillar διαθέτει ξυπνητήρια, επιλογές ήχων, αντίστροφη μέτρηση, χρονόμετρο, παγκόσμια ώρα και ημερομηνία. Φυσικά θα μου πείτε πως υπάρχουν και άλλα παρόμοια apps που ίσως και να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα ωστόσο το εν λόγω κάνει κάτι διαφορετικό. Λέει την ώρα με φωνή. Αντρική ή γυναικεία φωνή σας λέει την ώρα αγγίζοντας απλά την οθόνη. Επιπλέον ανα τέταρτο, μισάωρο ή ώρα ενημερώνεστε αυτόματα, πάλι φωνητικά, ωστόσο αυτό εξαρτάται από το τι θα επιλέξετε. Παράλληλα οι ρυμθίσεις για την φωτεινότητα, screen savers, χρώματα γραμματοσειράς, πολλαπλά ξυπνητήρια κτλ. εμπλουτίζουν την εφαρμογή κάνοντας τη πιο παραμετροποιήσιμη.

Το Touch LCD καταλαμβάνει μόλις 8.5MB και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Τέλος, αξίζει να πούμε πως η εφαρμογή είναι επι πληρωμή παρ'όλα αυτά λόγω της Black Friday μπορείτε να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μέχρι τις 28/11. Προλάβετε...


Σχόλια