Ριζικές αλλαγές σύντομα στο YouTube


Το YouTube ετοιμάζεται για ένα φρεσκάρισμα που αυτή τη φορά θα είναι εμφανίσιμο σε όλους. Οι αλλαγές που αναμένονται θα είναι αρκετές ενώ θα εμφανίζονται στους χρήστες σταδιακά. Επίσημη ημερομηνία έναρξης αυτών δεν έχει οριστεί ωστόσο σύντομα θα ξεκινήσουν.

Οι τροποποιήσεις, εκτός των άλλων φέρνουν καλύτερο integration του Google+ κάτι που έχει απαιτηθεί από την Google. Στόχος αυτής της κίνησης είναι η πιο αποτελεσματική χρήση του νέου κοινωνικού δικτύου της.

Όσον αφορά τις αλλαγές του δημοφιλούς site προβολής video πρόκειται να είναι ριζικές ως ένα βαθμό. Ανασχεδιάζεται η αρχική σελίδα όπου περιλαμβάνεται μια κεντρική στήλη με μεγαλύτερο preview εικόνων για τα εκάστοτε videos. Το dashboard θα αναβαθμιστεί με πλήρη ενσωμάτωση του Google+, προβολή των συνδρομών καθώς και προτεινόμενων καναλιών. Επιπλέον τα κουμπιά Expand και Fullscreen ανασχεδιάζονται όπως και το favigon της σελίδας. Τέλος, γενικότερα το site θα έχει καθαρότερες γραμμές και θα χρωματίζεται με γκρί φόντο.

Σίγουρα τα παραπάνω πρόκειται να είναι από τις μεγαλύτερες και πιο ριζικές αλλαγές τουλάχιστον απ'όσο θυμάμαι το YouTube.

Πηγή εικόνας

Σχόλια