AIpha ROM με Android 4.0.1 ICS για τα Xperia 2011 [official]


H Sony Ericsson υποσχέθηκε να φέρει το Android 4.0 ICS στα μοντέλα Xperia 2011 και απ'ότι φαίνεται θα τηρήσει την υπόσχεσή της. Αυτό γιατί η ίδια κάνει διαθέσιμη ROM με το ICS 4.0.1 για τα Xperia arc S, Xperia neo V και Xperia ray.

Το παραπάνω είναι επίσημο και η εταιρεία το γνωστοποίησε μέσω του Developers World blog της. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο ακούγονται αφού η alpha ROM απευθείνεται κυρίως στους advanced developers και δεν είναι μια διαδικασία που θα σας πάρει 5 λεπτά. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τα γραφόμενα, αφού υπάρχουν πιθανότητες το update να μην λειτουργήσει ομαλά σε όλες τις συσκευές ενώ μπορεί να μην είναι εφικτές ακόμη και βασικές λειτουργίες.

Η alpha ROM με το Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες παρ'όλα αυτά η Sony Ericsson εργάζεται εντατικά για τη βελτίωση αυτής. Aναμφισβήτητα όταν όλα λειτουργούν σωστά η εταιρεία θα διαθέσει το τελικό update στα μοντέλα Xperia 2011. Επομένως αν θέλετε να αποφύγετε τυχός δυσλειτουργίες ή δεν είστε developer καλό θα ήταν να περιμένετε τη τελική μορφή του update.

Σχόλια