PS Vita, σύντομα στην αγορά όμως με μερικούς περιορισμούς


H Sony έχει έτοιμο το PS Vita και στις 22 Φεβρουαρίου θα γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Νέα εμφάνιση, χαρακτηριστικά και δυνατότητες κάνουν το φορητό PlayStation καλύτερο από ποτέ. Παρ'όλα αυτά όμως στην αρχή της κυκλοφορίας του κάποιοι περιορισμοί θα έρθουν παρέα με τα θετικά του.

Ειδικότερα σε συνέντευξη, ο Yoshio Matsumoto, Entertainment's Senior VP της εταιρείας, αναφέρθηκε σ'αυτά τα χαρακτηριστικά που δεν θα είναι διαθέσιμα τουλάχιστον στην αρχή. Ξεκινώντας, έκανε γνωστό πως γίνονται προσπάθειες για την υποστήριξη του Flash ενώ 1080p playback φαίνεται να στερείται η συσκευή. Aκόμη όσον αφορά το multitasking, σερφάρισμα στο internet από το browser κατά τη διάρκεια παιξίματος δεν θα είναι δυνατό, για λόγους πόρων και καλύτερης εμπειρίας στο παιχνίδι. Επιπλέον πολλοί από τους τίτλους του PSP δεν θα δουλεύουν στο Vita λόγω hardware και software emulation ενώ η εναλλαγή μεταξύ PSN accounts θα επιτυγχάνεται με factory reset.

Ασήμαντα ή μη τα παραπάνω στοιχεία θεωρούνται περιορισμοί κατά την έναρξη της διάθεσης του PS Vita, ωστόσο η Sony υπόσχεται πως θα γίνουν διαθέσιμα σε όλους με μελλοντικά updates.

Πηγή

Σχόλια