Τwitter: Aνασχεδιασμένο site και iPhone app γιατί ο νέος είναι ωραίος



Aνανεωμένο site για το Twitter και νέο Twitter app για το iPhone, είναι η χαρά των χρηστών. Οι φίλοι του Twitter βρίσκουν νέο "σπίτι" στην ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα του Twitter. Τακτοποιημένα tweet news, λεπτές πινελιές, ανοιχτό γκρι φόντο και ένα κοινωνικό δίκτυο διαφορετικό από ποτέ. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα και φυσικά πιο όμορφα, από τους μηχανικούς της εταιρείας, γιατί ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος.

Τρείς βασικές καρτέλες, Home, Connect και Discover και είσαι καλυμμένος. Το τελευταίο είναι αυτό που μας αρέσει ακόμα περισσότερο. Με καθαρές γραμμές και σε μια σειρά όλες οι σημαντικότερες ειδήσεις, για να είσαι ενημερωμένος για τα trends, ανα πάσα στιγμή.

Όσον αφορά το Twitter app για το iPhone/iPod Touch και iPad, η 4.0 έκδοση δεν διαφέρει πολύ από τη στοίχιση της ιστοσελίδας. Ίδιες καρτέλες, γρήγορο scrolling και ομορφιά που έλλειπε από παλιότερες εκδόσεις. Φυσικά και εδώ το Discover δίνει ρέστα. Ώραια τακτοποίηση και χρηστικότητα στο μεγαλείο της.


Σε γενικές γραμμές, η λειτουργία και των δυο είναι απροβλημάτιστη και όλα λειτουργούν ομαλά, χωρίς κολλήματα.

Το ανασχεδιασμένο Twitter μας αρέσει και σίγουρα είναι ένας λόγος να το χρησιμοποιούμε ακόμα περισσότερο. Εσείς, μπορείτε να μας ακολουθήσετε εδώ και να μαθαίνετε όλα τα tech news, από το αγαπημένο σας blog. ;-)

Σχόλια