Η Apple ετοιμάζει δυο iTV 42 & 50-ιντσών (;)


Οι συζητήσεις και οι φήμες για τις iTV όλο και πληθαίνουν αφού όπως φαίνεται η Apple ετοιμάζεται να μπει για τα καλά στο "σαλόνι" των καταναλωτών. Έτσι λοιπόν πληροφορίες που προέρχονται από το Usatoday φανερώνουν πως η Αpple ετοιμάζει δυο νέα μοντέλα τηλεοράσεων. Με βασική διαφορά τη διαγώνιο, ένα 42άρι και ένα 50άρι μοντέλο, είναι στα σκαριά και αναμένεται να παρουσιαστούν αυτή τη χρονιά.

Ωστόσο, προ ημερών φήμες ήθελαν να ετοιμάζεται ένα 32άρι καθώς και ένα 37άρι μοντέλο, παρ'όλα αυτά είναι πιθανό οι νεότερες πληροφορίες να είναι πιο αληθείς. Αυτό γιατί σύμφωνα με το Usatoday τα νέα προέρχονται από άνθρωπο που δουλεύει στην Apple, ωστόσο τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από την ίδια την εταιρεία.

Όσον αφορά τώρα την iTV πρόκειται για κάτι που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά αφού θα περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο ενημέρωσης και διασκέδασης. Φυσικά όλα αυτά θα λειτουργούν σε συνδυασμό με τεχνολογίες και υπηρεσίες που ήδη γνωρίζουμε από τα υπάρχοντα προϊόντα της εταιρείας.

Ειδικότερα οι αναφορές θέλουν ο τρόπος ελέγχου της τηλεόρασης να διαφοροποιείται και σημαντικός παράγοντας να είναι η φωνή. Φωνητικές εντολές και Siri, όπως στη περίπτωση του iPhone 4S ίσως ενταχθούν στα χαρακτηριστικά των iTV και αλλάξουν τον remote έλεγχο, που τόσο χρόνια παραμένει ίδιος. Επιπλέον υποστήριξη εφαρμογών του iOS, Airplay καθώς και iCloud φαίνεται να παρέχει το πακέτο της iTV. Ομολογουμένως δεν θα λείπει και η πλήρης ενσωμάτωση του iTunes για αγορά μουσικής απευθείας από τη τηλεόραση.

Εικασίες ή όχι, σίγουρα κάποια από τα παραπάνω θα περιλαμβάνονται στη τηλεόραση της Apple ενώ όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα. Υπομονή λοιπόν για ό,τι νεότερο...

Σχόλια