ASUS B23E 12.5", το υltrabook στα καλύτερά του

Το netbook χάνει την αξία του με το καιρό. Τη πρωτιά κατακτά το ultrabook αλλά η Asus ετοίμασε κάτι που σίγουρα καλύπτει το χάσμα ανάμεσα στις δυο κατηγορίες. Το B23E είναι ένα εργαλείο, που απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που ταξιδεύουν ενώ αναζητούν μέγιστη φορητότητα αλλά και επιδόσεις.

Η Asus εξοπλίζει το νέο της καλούδι με οθόνη 12,5-ιντσών για να μην καταλαμβάνει ιδιαίτερο χώρο ενώ το σώμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Mε πάχος 2,79cm και βάρος 1,54 kg σίγουρα είναι ό,τι καλύτερο για να το κουβαλάς συνεχώς ωστόσο όλα αυτά που θυμίζουν ένα netboοk σταματούν εδώ. Αυτό γιατί το B23E έρχεται με δυνατά χαρακτηριστικά που θα συναντούσε σε κανείς σε ένα μεγαλύτερων διαστάσεων notebook ή ultrabook. Επεξεργαστής Core i3 στα 2,2Ghz (μέχρι 2.8Ghz), 8GB RAM και αποθηκευτικός χώρος έως 750GB είναι χαρακτηριστικά που εκτοξεύουν τις επιδόσεις στα ύψη και το κάνουν απαραίτητο ακόμα και για επαγγελματίες.

Στα υπόλοιπα βρίσκουμε υποδοχή SmartCard και Express Card ενώ για μέγιστη ασφάλεια fingerprint reader και σύστημα LoJack (για εύρεση του υπολογιστή σε περίπτωση κλοπής) δίνουν το παρών.

Όλα αυτά με τιμη που ξεκινά από τα 950$ ανάλογα με τις επιλογές του αγοραστή.

Σχόλια