Evi, κάνει το Siri να ζηλεύει και είναι για όλους


Siri εδώ, Siri εκεί, αλλά μόνο στο iPhone 4S. Aποκλειστικότητα, όχι βέβαια για τους hackers. Όμως οι υπόλοιποι που θέλουν ένα personal assistant στο κινητό τους, τι κάνουν; Κατεβάζουν το Evi app, πολύ απλά. Γιατί όλοι έχουν ψυχή και όχι μόνο οι κάτοχοι του iPhone 4S, και γιατί να συμβαίνει άλλωστε το αντίθετο;

Το Evi είναι ένα application φωνητικών εντολών (όχι το μοναδικό). Το ρωτάς, "ακούει" και απαντά, αν ξέρει. Mαθηματικές πράξεις, ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος, εύρεση εστιατορίων και σε άλλα απαντάει το Evi. Δυστυχώς δεν μπορεί να επέμβει στο ημερολόγιο, στις σημειώσεις αλλά ούτε να στείλει emails ωστόσο σε όλα τα υπόλοιπα κάνει το Siri να ζηλεύει, και αυτό γιατί πολλοί περισσότεροι θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Η αγγλική εδώ υποστηρίζεται ως γλώσσα εισαγωγής ενώ δεν γνωρίζουμε αν θα υποστηριχτούν και άλλες, τουλάχιστον για την ώρα.


Μινιμαλ σχεδιασμός, 95% ακρίβεια στις απαντήσεις σύμφωνα με το review του Wired και διαθέσιμο για iOS αλλά και Android, η True Knowledge ξεκινά δυναμικά με μια εφαρμογή που θα τη χαρακτηρίζαμε και Siri-rival.

Όσοι έχουν iOS (4.0 ή νεότερο) μπορούν να το κατεβάσουν από εδώ με κόστος 0,99$ ενώ στους κατόχους των Android διατίθεται δωρεάν η beta έκδοση.

Photo via

Σχόλια