iPad 3 τον Μάρτιο λένε οι φήμες

Νέα χρονιά και νέες φήμες πιο ζωηρές είναι εδώ και έρχονται να εντείνουν τις συζητήσεις μέχρι να δούμε τα εκάστοτε προϊόντα. Αυτή τη φορά οι κουβέντες για το νέο tablet της Apple αναθερμαίνονται και επανέρχονται στην επιφάνεια. iPad 3 tablet από την Apple και μάλιστα το Μάρτιο θέλουν οι φήμες ενώ παράλληλα οι σημαντικότερες αλλαγές πιστεύουμε ότι πλέον είναι γνωστές.

Ειδικότερα το χαρακτηριστικό που συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλο για το νέο iPad 3 είναι η νέα του οθόνη. Retina Display για κρυστάλλινα γραφικά και ανέβασμα του πήχη θέλει η Apple στο νέο iPad, ωστόσο εξαιτίας της οθόνης ίσως αυξηθεί το πάχος του tablet κατά 1 χιλιοστό. Επιπλέον η κάμερα αναβαθμίζεται και είναι η ίδια με αυτή του iPhone 4S, φυσικά στα 8MP. Παράλληλα η videoκλήση μέσω της εμπρόσθιας κάμερας θα πραγματοποιείται σε ποιότητα HD, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία.

Aυτά είναι τα νεότερα στοιχεία μέχρι ώρας. Aλήθεια ή φήμες, σύντομα θα μάθουμε, αν η Apple δεν επιφυλάσσει αλλαγές στο πρόγραμμα παρουσιάσεων των προϊόντων της.

Σχόλια