ΑKG K3003, ίσως τα καλύτερα in-ear ακουστικά στο κόσμο


H ΑKG, γνωστή στο χώρο του ήχου, παρουσιάζει στη CES ένα νέο ζευγάρι ακουστικών. Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι απλό αλλά για το καλύτερο ζευγάρι in-ear ακουστικών που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Tα AKG Κ3003 αγγίζουν τη τελειότητα και η AKG νιώθει περήφανη για το δημιούργημά της. Αυτό περιλαμβάνει την όλη εικόνα του προϊόντος, ξεκινώντας από το κουτί μέχρι τα υλικά που αποτελούν τα ακουστικά, ενώ σύμφωνα με την AKG είναι τα μικρότερα in-ear τριών δρόμων (3-way) στο κόσμο.

Τα Κ3003 σίγουρα δεν είναι για αυτούς που θέλουν κάτι απλό. Απευθύνονται σε άτομα με καλό αυτί και σίγουρα απαιτούν μια αξιόλογη πηγή. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα ωστόσο αν δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω και απλά θες να τα πάρεις, κανείς δεν λέει όχι.

Τα ακούστικά στο εσωτερικό τους περιλαμβάνουν ένα δυναμικό και δυο υποδέεστερους οδηγούς παράγοντας έτσι ισορροπημένη ακουστική 3 δρόμων, για καθαρά μεσαία, κρυστάλλινα πρίμα αλλά και δυνατά μπάσα. Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν δώσει βάρος και στο σχεδιαστικό μέρος μιας και παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, βελτιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα η AKG συνοδεύει τα Κ3003 με 3 διαφορετικά φίλτρα ήχου τα οποία ενδείκνυνται για καλύτερη ακρόαση μπάσων, πρίμων και μεσαίων αντίστοιχα, ανάλογα με τις μουσικές απαιτήσεις του χρήστη.


Μιας και τα K3003 δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι ακουστικών, η AKG τα προσφέρει μέσα σε ένα πολυτελές κουτί, τυλιγμένο με λινό ύφασμα και μαγνήτες για να το κρατούν κλειστό. Επιπλέον συνοδεύονται και από μια κομψή δερμάτινη θήκη, 3 ear sleeves, ένα flight adapter καθώς και ένα 3-pin jack adapter.

Όλα ωραία και καλά, όμως ένα τέτοιο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να κοστίζει μερικά μόνο ευρώ. Η τιμή τους είναι στα 1,300$ και πρέπει να βάλει κάποιος βαθιά το χέρι στη τσέπη για να τα αποκτήσει. Ωστόσο αν και κάπως υπερεκτιμημένα, αγοραζοντάς τα σίγουρα θα έχεις ένα από τα καλύτερα in-ear ακουστικά στο κόσμο!


Σχόλια