Η Liquipel παρουσιάζει επαναστατική επίστρωση για αδιαβροχοποίηση των smartphones


H Liquipel, εταιρεία που εδρεύει στη νότια Καλιφόρνια ισχυρίζεται πως μπορεί να κάνει κάτι άκρως επαναστατικό στις συσκευές μας. Για πλήρη ανθεκτικότητα στα υγρά, η Liquipel, μπορεί να "ντύσει" το smartphone με μια ειδική επίστρωση έτσι ώστε να γίνει αδιάβροχo.

Ακούγεται καλό για να είναι αληθινό, ωστόσο η εταιρεία έχει αποδείξεις, για να μας πείσει. Χωρίς να ξέρουμε αν είναι 100% πραγματικό, στο video που ακολουθεί, φαίνεται πως ένα iPhone 4 κάνει βουτιά σε μια λεκάνη με νερό. Χωρίς αδιάβροχη θήκη ή κάτι παρεμφερές, το κινητό της Apple βρίσκεται βυθισμένο σε νερό και φυσικά δεν παθαίνει τίποτα. Άλλωστε βλέπουμε και την οθόνη του να λειτουργεί ακόμα και όταν η λεκάνη έχει γεμίσει με νερό. Συνεχίζοντας, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη παρουσίαση βγάζει το κινητό και πάλι λειτουργεί κανονικότατα.

Η επίστρωση της Liquipel φαίνεται πως κάνει καλά τη δουλειά της ωστόσο μέχρι εκεί. Αυτό γιατί η όλη διαδικασία «στεγανοποίησης» δεν επιτυγχάνεται από τον οποιοδήποτε αλλά από την εταιρεία. Έτσι όσοι επιθυμείτε πρέπει να στείλετε τη συσκευή σας στην εταιρεία και αυτή θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα με κόστος 59$. Φυσικά η ειδική επίστρωση είναι συμβατή και με Samsung, HTC ή Motorola smartphones ενώ σύμφωνα με την εταιρεία το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Τέλος, αξίζει να πούμε πως η Liquipel δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα εκτενείς πληροφορίες για το υλικό που «ντύνει» τα προϊόντα.


Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Πηγή

Σχόλια