Nissan Juke R, ενα crossover πιο άγριο από ποτέ


Kαι επειδή τα σημερινά αυτοκίνητα είναι τεχνολογία, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Juke R. Ένα Juke διαφορετικό από τα άλλα, έρχεται με πολλά extra, αγριάδα και άλογα, πολλά άλογα.

Πολλοί θα γνωρίζετε το μικρό crossover της Nissan. Ένα αυτοκίνητο που υπόσχεται πολλά, χάρη στο υψηλό αμάξωμα, το μικρό μήκος και το φουτουριστικό σχεδιασμό του, αυτή τη φορά έρχεται με πινελιές της RML.

Η βελτιωτική ομάδα που εδρεύει στην Αγγλία παίρνει το νέο μοντέλο της Nissan και το κάνει άλλο αυτοκίνητο. Αισθητικές και μηχανικές αλλαγές, περιλαμβάνει το πακέτο της βελτίωσης και σίγουρα κάθε οδηγός θα το λατρέψει.

Νέοι προφυλακτήρες που δίνουν ένα τόνο αγριάδας, μεγαλύτερες διπλές απολήξεις, ζαντάρες και ένα εσωτερικό που συνδυάζει πολυτέλεια και αγωνιστικό χαρακτήρα έρχονται στο Juke R.

R, όπως Racing και για να είναι κάτι racing εκτός από της εξωτερικές βελτιώσεις, που το κάνουν πιο όμορφο και παράλληλα βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά, υπάρχουν και μηχανικές βελτιώσεις. Κινητήρας από το θρυλικό GT-R, δηλαδή V6 TwinTurbo 3,8 lt και 480 άλογα κάνουν το μικρό της Nissan πραγματικό πύραυλο.

Φυσικά σύστημα all-wheels-drive (AWD), σφιχτή ανάρτηση και 19άρα ζάντα κρατούν το αυτοκίνητο στο δρόμο ενώ τα μεγάλα φρένα του, το σταματούν έγκαιρα. Επίσης αεροτομή, ταμπλό με στοιχεία δανεισμένα από το GT-R, αγωνιστικά καθίσματα, roll cage και άλλες μικροαλλαγές κάνουν το Juke R σίγουρα ποθητό και όνειρο για πολλούς.


Σχόλια