Samsung και Apple εντυπωσιασμένες από τη μέθοδο αδιαβροχοποίησης της NzO


Η NzO παρουσίασε στη φετινή CES τη δική της εκδοχή για τη μέθοδο αδιαβροχοποίησης. Πρόσφατα μάλιστα γράψαμε και για τη Liquipel που υποσχεται και αυτή μέσω χρηματικού αντιτίμου να κάνει την ίδια δουλειά. Ωστόσο η τύχη της NzO, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι καλύτερη αφού οι δύο μεγάλες εταιρείες Apple και Samsung εντυπωσιάστηκαν βλέποντας τις δικές στους συσκευές να λειτουργούν μέσα στο νερό.

Η NzO στο περίπτερό της έκανε πραγματικές δοκιμές σε Galaxy SII και iPhone, τα οποία βύθιζε μέσα σε δοχεία με νερό. Οι συσκευές που είχαν αδιαβροχοποιηθεί συνέχιζαν να λειτουργούν κανονικά και έτσι οι υπεύθυνοι των δυο μεγάλων εταιρειών θέλησαν να ανταλλάξουν κουβέντες με τα αρμόδια πρόσωπα της HzO.

Apple και Samsung λοιπόν σκέφτονται να συνεργαστούν με τη NzO για να ρίξουν στην αγορά τα πρώτα αδιάβροχα smartphones. Πολύ πιθανόν το επόμενο Galaxy SIIΙ αλλά και το next-gen iPhone να δημιουργηθούν με τη νέα τεχνολογία και έτσι να δούμε κάτι εντελώς νέο στο κόσμο των smartphone, που σίγουρα θα αξίζει.

Πηγή

Σχόλια