Sony Xperia S, Αndroid και ομορφιά σε μια συσκευή


Η Sony Ericsson μετονομάζεται σε σκέτο Sony και το πρώτο ομώνυμο μοντέλο είναι το Xperia S, από τη νέα σειρά NXT. Ένα νέο Android smartphone που το είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν με την ονομασία Nozomi, ως leak, πλέον ανακοινώνεται επίσημα στη CES.


Ομορφιά σε δυο χρώματα (silver & black) και με καμπυλωτό πίσω μέρος, το Xperia S ποζάρει στο φακό και δείχνει το μέλλον της Sony στα smartphones. Με κάμερα 12 megapixels, συνοδευόμενη από Exmor R backlit sensor, οθόνη 4.3" ΗD Reality Display ανάλυσης 720x1280 pixels, dual-core επεξεργαστή Qualcomm MSM8260 στο 1.5GHz, 1GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, το Xperia S θα βρίσκεται στα καταστήματα τους επόμενους μήνες.


Εξωτερικά ξεχωρίζουν αρκετά τα διάφανα πλήκτρα που βρίσκονται στο κάτω μέρος ενώ στα υπόλοιπα βρίσκουμε έξοδο HDMI, υποστήριξη NFC και DLNA αλλά και πιστοποίηση PlayStation. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 2.3 Gingerbread, πράγμα που πρόκειται να αναβαθμιστεί μελλοντικά ενώ οι αλλαγές στο UI είναι αισθητές και ταιριάζουν περισσότερο στο minimal χαρακτήρα της συσκευής.

Τέλος, όλα τα παραπάνω λειτουργούν αρμονικά και τροφοδοτούνται από την μπαταρία των 1,700mAh που προσφέρει 7:30 ώρες ομιλίας και 450 ώρες αναμονής.



Πηγή

Σχόλια