ΗTC Sense 4.0 με δωρεάν 50GB cloud, βελτιώσεις email και Guest mode


Το επόμενο βήμα της HTC στα smartphones/tablets είναι το Sense 4.0. Το νέο User Interface (UI) αναμένεται με αρκετές προσθήκες και χαρακτηριστικά ενώ πρόσφατες πληροφορίες του PocketNow, που έρχονται στη δημοσιότητα, αποκαλύπτουν τις βασικές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα η HTC ετοιμάζεται να ρίξει το HTC Sense 4.0 στις επόμενες συσκευές της προσφέροντας νέες δυνατότητες ενώ μικροαλλαγές και βελτιώσεις θα είναι στα εντός. Κουμπιά και interface πρόκειται να αλλάξουν την αισθητική άποψη ωστόσο Dropbox intergration καθώς και βελτιώσεις στο email σίγουρα είναι ακόμα πιο σημαντικά.

Έτσι, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν 50GB για αποθήκευση σε cloud μέσω της υπηρεσίας του Dropbox, ο οποίος μάλιστα θα ενσωματώνεται πλήρως σε αρκετές εφαρμογές. Ωστόσο, δεν μένει μόνο σε αυτό αφού πλέον έχει δωθεί και ιδιαίτερη σημασία στο email, με Push αλλά και Smart Sync να αναμένονται στη τέταρτη έκδοση του Sense.

Επιπλέον, τρισδιάστατος (3D) task switcher καθώς και ανανεωμένο notification center, σαν του iOS 5, είναι στο πακέτο ενώ η Guest mode θα επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να κάνουν χρήση του smartphone ή tablet έχοντας ο καθένας τις δικές του ρυθμίσεις, apps κτλ. για μεγαλύτερη ευκολία.

Προφανώς όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν την επόμενη κίνηση της HTC δίνοντας ένα νέο αέρα στις μελλοντικές συσκευές της. Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες καθώς και την επίσημη παρουσίαση πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την MWC 2012, όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Πηγή

Σχόλια