Xbox 720 & PS4, δεν προορίζονται για τη φετινή χρονιά


Το PS3 και Xbox 360, μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο στην κατηγορία των παιχνιδοκονσολών όμως έφαγαν τα ψωμιά τους και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τις νέες εκδόσεις. Παρ'όλα αυτά, όσο και αν περιμένουμε τα PS4 και Xbox 720, δεν θα τα δούμε φέτος, τουλάχιστον στην αγορά.

Επίσημα χείλη και συγκεκριμένα ο Cedrick Delmas, marketing director της Microsoft Γαλλίας αναφέρει στο site LePoint πως δεν υπάρχει κάτι νέο για τη φετινή χρονιά, όσον αφορά το φημολογούμενο Xbox 720. Συμπληρώνοντας, λέει πως ο κύκλος του Xbox 360 δεν έχει τελειώσει ενώ είναι ακόμα νωρίς για αποκαλύψεις που θα γίνουν στην Ε3. Καλά τα λέει ο Delmas και καλά κρατεί η απογοήτευση των Xbox fans...

Από την άλλη και η Sony δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάνει καινούργιο φέτος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Philippe Cardon, του CEO της Sony Γαλλίας, στο LePoint. Ωστόσο δεν αποκλύει το ενδεδόμενο να παρουσιαστεί κάτι φρέσκο στην φετινή E3. Κάποια special έκδοση του PS3; Ίσως ένα video teaser του νέου PS4; Για την ώρα τα παραπάνω είναι μόνο υποθέσεις άρα ας κάνουμε υπομονή μέχρι την E3, που θα πραγματοποιηθεί στι 5-7 Ιουνίου.

Πάντως καινούργιες κονσόλες από Sony και Microsoft δεν θα δούμε το 2012.

Πηγή

Σχόλια