Xperia S video, απο τη Sony με αγάπη


Η CES 2012 τελειώνει αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το Xperia S. To πρώτο Αndroid smartphone από τη Sony, χωρίς το brand Ericsson.

Το Xperia S αναμφισβήτητα είναι ένα από τα ομορφότερα Αndroid smartphones που έχουμε δει μέχρι στιγμής και η Sony θέλει να το ξέρεις. Αυτό το πετυχαίνει παρουσιάζοντας το νέο της δημιούργημα με ένα πολύ ωραίo video. Τα άτομα που συντέλεσαν στη δημιουργία του Xperia S, μιλούν γι'αυτό και εστιάζουν στα σημεία που το κάνουν ανταγωνιστικό. H πεντακάθαρη οθόνη ΗD 4,3" με τεχνολογία Bravia Engine, η κάμερα στα 12MP με αισθητήρα Exmor R και ταχύτατη πρόσβαση για άμεσες φωτογραφίες αλλά και ο διπύρηνος επεξεργαστής στο 1.5Ghz παρουσιάζονται όλα αρμονικά.

Παράλληλα η Sony θέλει να αναδείξει και το μινιμαλιστικό χαρακτήρα της συσκευής. Έτσι τα πρόσωπα του video μιλούν και για το πιο λητό UI που ταιριάζει σε αυτό, τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με καμπυλωτό το πίσω μέρος και το διάφανο σημείο, στο κάτω μέρος, που σίγουρα εντάσσουν το κινητό στα όμορφα μοντέλα της αγοράς. Το video που ακολουθεί παρουσιάζει όλα τα παραπάνω σε λιγότερο από 3 λεπτά, με ένα τρόπο που σίγουρα θα σε κάνει να το θέλεις. Από τη Sony με... αγάπη!

Σχόλια