Anonymous, επίθεση ή... αφύπνιση;


Από τους Anonymous δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η χώρα μας. Άλλωστε το είδαμε την περασμένη εβδομάδα με την "επίθεση" στη σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης, www.ministryofjustice.gr. Η σελίδα έμεινε κλειστή για λίγες ώρες, και όλα αυτά με την υπογραφή των γνωστών αγνώστων Anonymous.

Στόχος και η Ελλάδα λοιπόν και με το δίκιο τους, θα έλεγα, οι hackers. Μια χώρα που όλα πλέον πάνε από το κακό στο χειρότερο και είναι καθημερινό θέμα στα ξένα και ελληνικά δελτία ειδήσεων, δέχεται την «επίθεση» αλλά και video με το μονόλογο ενός μέλους. Μήπως, οι κουβέντες που λένε πρέπει να μας αφυπνίσουν και να μας κάνουν να δούμε αλλιώς τα πράγματα. Τα λεγόμενά του παρουσιάζουν την πραγματική κατάσταση στη χώρα μας και φυσικά μας υπενθυμίζουν που είμασταν και που είμαστε. Με ένα ΔΝΤ πάνω από το κεφάλι μας, με πενιχρούς μισθούς, με μηδανιμές θέσεις εργασίας κ.α, οι Anonymous ανανεώνουν το ραντεβού τους. Φυσικά σ'αυτό που πρέπει να μην προσπεράσουμε είναι το ότι «οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους και όχι το αντίθετο»....

Για το τέλος δείτε και το video, σε περίπτωση που το έχετε χάσει, αυτή τη φορά με υπότιτλους για να κατανοήσετε καλύτερα.

Σχόλια