Hard Graft Phone Fold Wallet, θήκη-πορτοφόλι για το smartphone σου

Tα δερμάτινα προϊόντα είναι το κάτι άλλο και προσωπικά με προσελκύουν αρκετά. Πορτοφόλια, θήκες κινητών, τσάντες ταξιδίου κ.α με πρωταρχικό χαρακτηριστικό τους το ποιοτικό δέρμα σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Μια μάρκα λοιπόν που ξέρει να χρησιμοποιεί το δέρμα και φυσικά παράγει υπέροχα προϊόντα είναι η Hard Graft. Για όσους δεν την ξέρουν αρκεί να επισκεφτούν τον ιδιαίτερο ιστότοπό της και ύστερα θα καταλάβουν.

Μπαίνοντας και εγώ λοιπόν να δώ τι νέο υπάρχει το Phone Fold Wallet είναι αυτό που με φλέρταρε από τη πρώτη στιγμή. Πρόκειται για μια θήκη για τα περισσότερα τηλέφωνα της αγοράς που όμως έχει διπλό ρόλο. Έτσι, εκτός από το να φυλάει το κινητό σας μπορεί να φιλοξενήσει και διάφορα άλλα. Χρήματα, κάρτες, λοιπή χαρτική υλή είναι εφικτό να αποθηκευτούν στη δεύτερη διαθέσιμη θέση που υπάρχει. Με αυτό το τρόπο δεν είναι απαραίτητο να κουβαλάτε θήκη και ξεχωριστό πορτοφόλι αφού το Phone Fold Wallet εξυπηρετεί και για τα δυο με ιδιαίτερο τρόπο.



Όσον αφορά την ποιότητα η Hard Graft έχει προσέξει ιδιαίτερα και αυτό το προϊόν της χρησιμοποιώντας γνήσιο χειροποίητο δέρμα προερχόμενο από την Ιταλία ενώ στο εσωτερικό, μάλλινο "μαξιλαράκι" κρατάει ασφαλές το πολύτιμο smartphone σας. Φυσικά το χαρακτηριστικό "X" καθώς και το brand της εταιρείας τοποθετημένα στη μπροστινή πλευρά δίνουν και εδώ το παρόν.


H θήκη/πορτοφόλι της Hard Graft κοστίζει 82€ και παραγγέλνοντάς την μπορεί να αποσταλθεί και στη χώρα μας. Απλά να τονίσω ότι η θήκη προορίζεται για iPhone 4/3G/3GS ωστόσο αν το κινητό σας έχει ίδιες διαστάσεις δεν νομίζω να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη συμβατότητα.

Σχόλια