HTC One X, η ναυαρχίδα της HTC με quad-core Tegra 3

H HTC έχει booth στην MWC 2012 και θέλοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις παρουσιάζει το επόμενο Android smartphone της. To Οne X είναι η νέα συσκευή, ερχόμενη με το τίτλο του «flagship» για τα μοντέλα της HTC.

Η ναυαρχίδα της HTC έχει δύσκολο έργο αφού έχει να αντιμετωπίσει δυνατά smartphones και για να το πετύχει αυτό έρχεται με χαρακτηριστικά που του αναλογούν. Τετραπύρηνος επεξεργαστής  δημιουργία της Nvidia (Τegra 3), οθόνη 4,7-ιντσών Super LCD 2 (720p), 1GB DDR2 RAM, ήχος Beats Audio και 32GB αποθηκευτικού χώρου σίγουρα είναι features που ανήκουν σε ένα τέτοιο κινητό.


Eπιπλέον, στις λεπτομέριες «κρύβονται» ακόμη 25GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου μέσω Dropbox ενώ στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά βρίσκουμε κάμερα 8MP (f/2.0) με ΙmageChip για φωτεινότερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ικανότητα λήψης video στα 1080p καθώς και εμπρόσθια κάμερα στα 1,3MP (video 720p). Φυσικά NFC, Bluetooth 4.0, WiFi και υποστήριξη DLNA είναι στα εντός. Τέλος, όλα τα παραπάνω λειτουργούν αρμονικά χάρη στην μπαταρία των 1800mAh που αναλαμβάνει τα της ενέργειας.

Το HTC One X αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Σχόλια