Nokia 610, το νέο μέλος της οικογένειας Lumia


Στη Βαρκελώνη [MWC 2012] η Nokia δίνει το παρόν και νέα καλούδια παρουσιάζονται. Το Nokia 610 ήταν στις προβλέψεις μας και πλέον γίνεται πραγματικότητα. Η οικογένεια Lumia αυξάνεται και το 610 είναι το νέο μέλος της. Με θέση στην entry-level κατηγορία των smartphones ακόμη ένα Windows Phone από τη φιλανδική εταιρεία, έρχεται να μας αποδείξει πως η Nokia έχει πάρει τα πάνω της, και φαίνεται!

Το Nokia Lumia 610 παρουσιάστηκε επίσημα και σε πρώτη φάση δείχνει όμορφο. Ποικιλία χρωμάτων και μέταλλο περιμετρικά της συσκευής, το κάνουν ξεχωριστό. Με οθόνη 3,7-ιντσών LCD (800 x 480 pixels), επεξεργαστή 800Μhz, κάμερα στα 5ΜP (28mm, F2.2) με LED flash, 256ΜΒ RAM, Windows Phone 7,5 και 8GB αποθηκευτικό χώρο το νέο smartphone χαμογελά σε όσους δεν θέλουν να ξοδευτούν ιδιαίτερα.

Eπιπλέον WiFi, HSDPA 7,2Mbps, Bluetooth 2.1+EDR και A-GPS αναλαμβάνουν να σας κρατήσουν συνδεδεμένους/ες στο διαδίκτυο αλλά και με άλλες συσκευές. Φυσικά, η μπαταρία των 1,300mAh παρέχει ενέργεια για αρμονική λειτουργία όλων των παραπάνω και ολοκληρώνει το μέρος των χαρακτηριστικών.

Τέλος, 4 χρωματικοί συνδυασμοί καθώς και εφαρμογές όπως Nokia Drive, Transport+ και App Highlights θα συνοδεύουν τη συσκευή, η οποία θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο και θα κοστίζει περίπου 200€.


Σχόλια