Pentax Optio WG-2 GPS, η σκληροπυρηνική της παρέας

Δεν μπορώ να πω ότι εμφανισιακά με ξετρελαίνει όμως όταν ξέρεις τι «κρύβεται» πίσω από το brand Pentax (εμπερία, ποιότητα υλικών κτλ.) και φυσικά μπορείς να κάνεις τα πάντα υπό όλες τις συνθήκες τότε αλλάζεις γνώμη. Η Pentax Optio WG-2 GPS είναι η ιδανική κάμερα για εσένα που είσαι της περιπέτειας και θές να έχεις λήψεις από όλες τις εξορμήσεις σου, όπου και αν είναι αυτές.

Με 16 Μegapixels (5x optical zoom), δυνατότητα εγγραφής video στα 1080p/30fps και ανθεκτικότητα σε όλες τις σκληροτράχηλες συνθήκες, νερό, χτυπήματα και σκόνη η Οptio WG-2 GPS θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο όπως και να 'χει. Στα υπόλοιπα οθόνη 3-ιντσών, 6 LEDs περιμετρικά του φακού για φωτεινότερες λήψεις στα κοντινά σημεία αλλά και έξοδοι microHDMI και miniUSB εξοπλίζουν τη WG-2.

Όσον αφορά το σκληροπυρηνικό χαρακτήρα της αντέχει πτώσεις από ύψος 1,5 μέτρου ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει σε υποθαλλάσιες λήψεις έως 12 μέτρων. Φυσικά στα ηλεκτρονικά της περιλαμβάνεται και δέκτης GPS για καταγραφή τοποθεσίας, έτσι ώστε να θυμάσαι ακριβώς που έβγαλες την κάθε φώτο.


Η Pentax Optio WG-2 GPS θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με τιμή στα $349.95 και 4 χρωματικούς συνδυασμούς.

Σχόλια