Samsung, παρουσιάζει νέες SD/micro SD cards που αντέχουν σε όλα


Αρκετές συσκευές της αγοράς δέχονται κάρτες μνήμης, έτσι ώστε να αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα εκεί. Για τις συσκευές αυτές λοιπόν αλλά και για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση που η πολύτιμη κάρτα μνήμης σου, σπάσει, βραχεί και δεν ξέρω γω τι άλλο, η Samsung κυκλοφορεί κάτι νέο σ'αυτή τη κατηγορία.

Nέες κάρτες SD/microSD παρουσιάζει η κορεάτικη εταιρεία, που όμως κάνουν τη διαφορά χάρη στην υψηλή ανθεκτικότητά τους. Με μεταλλικό περίβλημα και αντοχή στο νερό, χτυπήματα αλλά και μαγνητικά πεδία, οι νέες κάρτες μνήμης της Samsung, αντέχουν σε όλα. Μπορούν να παραμείνουν στο νερό για 24h, να πατηθούν από όχημα περίπου 1,5 τόνου, αλλά και να διατηρήσουν σώα και αβλαβή τα δεδομένα, σε περίπτωση που βρεθούν σε μαγνητικά πεδία.

Φυσικά εκτός των παραπάνω, οι μνήμες διαχωρίζονται σε 2 σειρές, την «high speed» και την «plus extra speed». Στην ουσία αυτό τις κατηγοριοποιεί όσον αφορά τις υποστηριζόμενες ταχύτητες με την πρώτη να προσφέρει 15-24ΜΒ/s ταχύτητα ανάγνωσης και 13MB/s εγγραφής και την δεύτερη 24MB/s read και 21ΜΒ/s write speed. Επιπλέον, 2-32GB είναι οι διαθέσιμες χωρητικότητες για την "αργή" σειρά ενώ η plus extra speed έχει μοντέλα των 8-16GB.

Οι νέες κάρτες της Samsung είναι διαθέσιμες με τιμές που ξεκινούν από τα $29.99 (plus extra) και $9.99 (high).

Πηγή

Σχόλια