Dell M110, ένα mini projector για τις on the go καταστάσεις


Η Dell παρουσιάζει ένα projector για αυτούς που κάνουν παρουσιάσεις και θέλουν κάτι βολικό. Το Dell M110 είναι το κατάλληλο εργαλείο για άτομα ταξιδεύουν και παράλληλα θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε κοινό, χωρίς όμως να κουβαλούν τους συνηθισμένους προτζέκτορες, που είναι "κομματάκι" δύσκολο.

To M110 είναι μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ και έχει αρκετές δυνατότητες που δεν τις περιορίζουν οι διαστάσεις του. Φωτεινότητα 300 lumens, 10:000:1 ratio και ανάλυση 1280 x 800 pixels είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σε πρώτη φάση. Επιπλέον ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος 1GB, ηχείο ισχύος 1Watt και συνδέσεις VGA, HDMI, AV-in, microSD καθώς και USB το εξοπλίζουν σαν αστακό και το κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμο.


Όσον αφορά τη χρήση δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει υπολογιστής αφού μπορεί να αναπαράγει αρχεία εικόνας JPEG και Powerpoint απευθείας ενώ είναι ικανό να επικοινωνήσει ασύρματα με Android ή iOS συσκευές, χρησιμοποιώντας τες ως πηγή, με τη βοήθεια του Dell Projectors app.

Στις λεπτομέρειες Kensington lock και επιλογή προσθήκης password, εξασφαλίζουν την ασφάλεια του στο γραφείο ενώ το βάρος των 360 γραμμαρίων το καθιστούν πανεύκολο στη μεταφορά.


Τέλος, η διάρκεια ζωής του προβολέα αγγίζει τις 20.000 ώρες ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να το κάνουν δικό τους με 369€.

Σχόλια