Evernote 3.6 για Android με λειτουργία speech-to-text και όχι μόνο


To Evernote έχει κερδίσει αρκετούς χρήστες, ανανεώνεται συνεχώς για να καλύψει τις ανάγκες αυτών και πλέον περνά στην έκδοση 3.6. Το δημοφιλές app για γρήγορες σημειώσεις και όχι μόνο, έρχεται στους χρήστες των Android ανανεωμένο, με αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες.

Η σημαντικότερη και πιο ενδιαφέρουσα - νέα λειτουργία είναι το speech-to-text, η οποία μεταπρέπει αυτόματα τη φωνή σε κείμενο. Η διαδικασία επιτυγχάνεται μέσω της υπηρεσίας ηχογράφησης της Google και είναι συμβατή με Android 4.0 ενώ για τη χρήση απαιτείται σύνδεση στο internet. Στο σημείο της συμβατότητας η Evernote αναφέρει πως υπάρχουν και κάποιες συσκευές με προγενέστερη έκδοση που πιθανότατα λειτουργούν ωστόσο δεν έχει εκδόσει κάποια λίστα με αυτές. Επιπλέον, μεγαλύτερα thumbnails, βελτιωμένη λίστα σημειώσεων και επιλογή "Explore Evernote" για tablets, ολοκληρώνουν το νέο πακέτο αλλαγών.

Παράλληλα το Evernote Widget που αποτελεί μέρος του Evernote app αλλά διατίθεται ως ξεχωριστή εφαρμογή, πλέον διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση, νέες επιλογές και απεικόνιση στην αρχική ως widget 1x1. Τέλος, και τα δύο app μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Google Play και μάλιστα δωρεάν.

Σχόλια