H Samsung ξεκινά την αναβάθμιση του Galaxy SII σε ICS και όχι μόνο

Την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε μια μικρή σύγχυση με την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του Galaxy SII σε Android 4.0 ICS. Πλέον και μετά από λίγες μέρες από τη λάθος ανακοίνωση η Samsung δίνει το update σε όλους, σταδιακά. Ξεκινώντας από Ευρώπη μεριά με Πολωνία, Ουγγαρία, Σουηδία να δέχονται πρώτες την αναβάθμιση, η όλη διαδικασία ξεκινά επιτέλους και σύντομα όλοι θα έχουν το Ice Cream Sandwich στις συσκευές τους.

Επιπλέον, στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού θα αναβαθμιστούν και τα Galaxy Note, Galaxy R, Galaxy Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9, 8.9 LTE και 10.1 πολύ σύντομα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Φυσικά εκτός των παραπάνω στην ευχάριστη θέση θα βρεθούν οι κάτοχοι των Galaxy S, Galaxy Tab 7", Galaxy S Plus, Galaxy S SCL (Super Clear LCD) και Galaxy W αφού θα γίνει διαθέσιμο για αυτούς το Android 2.3 Gingerbread, ξεκινώντας την αναβάθμιση στο τέλος του μήνα. Οι τελευταίοι θα επωφεληθούν από τα νέα features συμπεριλαμβανομένων Face Unlock, Snapshot, Photo Editor και άλλων.

Σχόλια