iPad 3, το νέο δημιούργημα της Apple


Kαι το όνομα αυτού... "the new iPad", ελληνιστί το νέο iPad (για μερικούς και iPad 3). Το νέο δημιούργημα της Apple είναι εδώ και ποζάρει υπερήφανο με νέο αέρα. Ανανεωμένο ελάχιστα σχεδιαστικά και με νέα καλούδια στη λίστα των χαρακτηριστικών το νέο tablet έρχεται για να πάρει το τίτλο του διαδόχου από το iPad 2.

Το νέο iPad φέρνει μαζί του αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό παρά στον εξωτερικό σχεδιασμό. Συγκεκριμένα στην επεξεργαστική ισχύ αναλαμβάνει πλέον το quad-core chip Α5Χ ενώ η οθόνη των 9,7-ιντσών έρχεται με διπλάσια ανάλυση στα 2048 x 1536 pixels (Retina), 264ppi και 40% καλύτερο color saturation. Επιπλέον η κάμερα αναβαθμίζεται στα 5MP διαθέτοντας face detection και δυνατότητα εγγραφής video στα 1080p. Φυσικά η τεχνολογία κατασκευής της είναι όμοια με αυτής του iPhone 4S, για εξίσου ποιοτικές λήψεις. Η έκδοση του iOS θα είναι η 5.1 που μόλις έγινε και διαθέσιμη, με πλήρη υποστήριξη του Siri για voice dictation και βελτιωμένο μικρόφωνο για καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμη όσον αφορά τη συνδεσιμότητα έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις, με σύνδεσεις μέσω HSDPA+ στα 21Μbps, DC-HSDPA στα 42ΜBPS και LTE (4G) στα 43Μβbps.


Εξωτερικά το πάχος του έχει αυξηθεί κατά 0,6mm (9,4mm), ζυγίζει 635 γραμμάρια, η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες ενώ η τιμή του ξεκινά από τα 499$ για 16GB  (θα υπάρξουν και εκδόσεις 32GB και 64GB). Τέλος, θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Μαρτίου.

Developing....

Σχόλια