Samsung Galaxy SIII με Exynos cpu και ασύρματη φόρτιση [φήμες]

Πλέον είναι καιρός για το επόμενο Galaxy smartphone και έτσι φήμες για τα πιθανά χαρακτηριστικά έρχονται στη δημοσιότητα κατά καιρούς. Το Galaxy SIII που αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung κάποια στιγμή στο τρέχον έτος, φαίνεται ότι θα διαθέτει δυνατά specs και αρκετές καινοτομίες. Στοιχεία που άλλωστε χρειάζεται η κορεάτικη εταιρεία για να πάει ένα βήμα πιο πάνω σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και κυρίως με το νέο iPhone. Αρκετά sites στο διαδίκτυο κάνουν λόγo για νέα features και δυνατότητες ωστόσο αποτελούν φήμες που ίσως γίνουν πραγματικότητα, ίσως και όχι.

Πιο συγκεκριμένα όμως, πληροφορίες θέλουν το Galaxy SIII να ενσωματώνει το νέο Exynos cpu. Ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή A9 στα 32nm με συχνότητα λειτουργίας το 1,5Ghz. Το νέο Exynos που πιθανότατα θα φέρει το αριθμητικό 4212 θα προσφέρει αυξημένες επιδόσεις ενώ 30% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, 50% καλύτερη απόδοση στα 3D graphics και LTE-friendly ίσως τα δούμε στη νέα συσκευή της Samsung. Δυστυχώς, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο ωστόσο το εν λόγω hardware είναι πολύ πιθανό να αποτελεί το επόμενο στοίχημα της εταρείας με τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον, μια νέα φήμη θέλει το επόμενο Galaxy smartphone να φορτίζεται ασύρματα. Με πληροφορίες που θέλουν την εταιρεία να αναπτύσσει το δικό της σύστημα ασύρματης φόρτισης, oι φήμες φαίνεται πως οργιάζουν. Φυσικά δεν λείπουν και λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν την δυνατότητα φόρτισης της συσκευής ακόμα και σε απόσταση 1-2 μέτρων από τη πηγή.

Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και τίποτα δεν ξέρουμε ακόμα επίσημα. Για την ώρα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας και αναμένουμε για ό,τι νεότερο αλλά και για πιθανή ανακοίνωση ημερομηνίας παρουσίασης του από τη Samsung.

Πηγή Πηγή Φώτο

Σχόλια