Geneva Model XS, ποιότητα ήχου και φορητότητα για παντού


H Geneva είναι μια αξιόλογη εταιρεία στο χώρο του ήχου, προσφέροντας μια ιδιαίτερη γκάμα προϊόντων με έμφαση στη λεπτομέρεια και συνδυασμό ποιότητας και ακουστικής για κάθε ανάγκη.

Το Geveva Sound System Model XS λοιπόν είναι ένα ηχοσύστημα που από την εν λόγω εταιρεία που ωστόσο ξεχωρίζει χάρη στα χαρακτηριστικά του. Αυτό γιατί προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ήχου παρέα με ραδιόφωνο, σύνδεση με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, ενίσχυση και φορητότητα για να το έχετε παντού μαζί σας. Φυσικά όλα αυτά φυλάσσονται μέσα σε μια περιποιημένη θήκη τύπου clamshell από δέρμα, προστατεύοντάς το σε περιπτώσεις μεταφοράς.

Στο εσωτερικό του Model XS βρίσκεται ένα πλήρες Hi-Fi σύστημα που παρέχει καθαρά πρίμα, ευκρινή μεσαία και σφικτό μπάσο καλύπτοντας ομοιόμορφα όλες τις συχνότητες. Παράλληλα, ο δέκτης FM προσφέρει μουσική από τους αγαπημένους σας ραδιοσταθμούς ενώ όταν επιθυμείτε μπορείτε να το συνδέσετε ασύρματα (ή μεσω 3.5mm jack) για αναπαραγωγή από άλλες πηγές. To ενσωματωμένο ξυπνητήρι του καθώς και το ψηφιακό display αναλαμβάνουν τα της ώρας, για να μην είστε ποτέ καθυστερημένοι στα ραντεβού.

Το Geneva Sound System Model XS είναι διαθέσιμο και διατίθεται στην τιμή των 250$.

Σχόλια