Gmail Tap, αυτό που πάντα ήθελες στο Gmail


To Gmail Tap είναι η νέα εφαρμογή της Google για τα Android. Έξυπνη, γρήγορη και πιο παραγωγική από ποτέ, για όλους όσους θέλουν ταχύτητη αποστολή email οπουδήποτε. Χωρίς πλήκτρα και τα βασικά που έχει κάθε σχετική εφαρμογή, το Gmail Tap είναι εδώ για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Με δυο πλήκτρα συνοδευόμενα από το space, για το κενό ανάμεσα στις λέξεις, το Gmail Tap φέρνει το κώδικα Morse στα σύγχρονα smartphones. Αν γνωρίζετε τον πασίγνωστο κώδικα Morse και θέλετε να γράφετε στο Gmail πιο γρήγορα από ποτέ, τότε η εφαρμογή είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Την κατεβάζετε από το Google Play εντελώς δωρεάν (λέμε τώρα) και στη συνέχεια όλα αλλάζουν για πάντα και προς το καλύτερο. Φυσικά και με ταυτόχρονη σύνταξη email για πιο γρήγορα αποτελέσματα, το Tap κάνει την διαφορά.

Αναμφίβολα ένα καλό application δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και από ένα αντίστοιχο video. Όσοι εργάστηκαν για αυτό εκφράζουν τις δικές τους σκέψεις και κάνουν πλήρη αναφορά, στο video που ακολουθεί. Πρίν ανατρέξετε στο Google Play δείτε το και επίσης μην ξεχνάτε ότι σήμερα είναι Πρωταπριλιά!

Η Google έχει κέφια και κάνει πλάκα σε όλους....

Σχόλια