Νέο iPhone με δυνατότερα χαρακτηριστικά στα σκαριά


Νέες κουβέντες έρχονται στη δημοσιότητα από το 9to5Mac, με βασική πηγή κατασκευαστικό συνεργάτη της Foxconn και αυτές αφορούν το νέο iPhone. Είτε πρόκειται για φήμες είτε για αλήθειες το επόμενο iPhone είναι στα σκαριά, δοκιμάζεται και ετοιμάζεται για τα τέλη του 2012.

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, το νέο iPhone πρόκειται να διαθέτει δυνατότερο επεξεργαστή καθώς και περισσότερη μνήμη RAM. Έτσι, το επόμενης γενιάς smartphone από την Apple είναι πολύ πιθανό να διαθέτει τον A5X επεξεργαστή, δηλαδή αυτόν του νέου iPad, για βελτιωμένη απόδοση και σαφώς καλύτερα γραφικά. Eπιπλέον 1GB μνήμης RAM θα συνυπάρχει με το υπόλοιπο hardware, αυξάνοντας δηλαδή την ποσότητα σε σύγκριση με την τωρινή συσκευή.

Αυτά τα δυο χαρακτηριστικά ήδη δοκιμάζονται αλλά στο γνώριμο "σώμα" του iPhone 4/4S. Oι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό γίνεται για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές φωτογραφιών ωστόσο αυτό φανερώνει πως νέο design, επιτέλους αναμένεται, για το νέο iPhone.

Φυσικά για να αξιοποιηθεί ο νέος επεξεργαστής καθώς και η επιπλέον μνήμη χρειάζονται εκτός των άλλων μεγαλύτερη οθόνη και πιθανότατα ανάλυση. Άρα, κάτι που θα περιμένουμε τον ερχόμενο Οκτώβριο είναι και οι περισσότερες ίντσες. Μέχρι τότε όμως ας κάνουμε υπομονή ωστόσο για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι....

Πηγή

Σχόλια