LG Cloud, ανακοινώθηκε η υπηρεσία streaming της LG


To cloud αποτελεί δυνατό χαρτί για τις εταιρείες και έτσι σταδιακά όλες παρουσιάζουν τις δικές τους λύσεις. Αυτή τη φορά σειρά έχει η LG με το LG Cloud που έρχεται να διαφοροποιήσει λίγο τα πράγματα αλλά και να "ενώσει" όλες τις συσκευές για αναπαραγωγή από κοινού.

Το LG Cloud θα ξεκινήσει επίσημα αύριο (1η Μαίου, για Αμερική και Νότια Κορέα) σε beta έκδοση επιτρέποντας τη πρόσβαση σε δεδομένα από κάθε συσκευή. Με στόχο το πραγματικό streaming από οπουδήποτε, η LG παρουσιάζει τη δική της υλοποίηση. Τηλεόραση, smartphone, tablet και υπολογιστής αποκτούν ένα κοινό χώρο για αποθήκευση των δεδομένων. Μουσική, έγγραφα, 3D videos και όχι μόνο θα μπορούν να αποθηκευτούν στο cloud όπως και σε κάθε άλλη παρόμοια υπηρεσία (Google Drive, iCloud, Dropbox κ.α). Φυσικά με δυνατότητα απευθείας αναπαραγωγής από κάθε συσκευή χωρίς codecs και converters να είναι στο πακέτο, το LG Cloud φιλοδοξεί να κερδίσει χρήστες με τις δυνατότητές του.

Σ' όλα αυτά έχει προστεθεί και αντίστοιχο app για τα Android (σύντομα και για iOS) καθώς και υποστήριξη για 3D video. Τέλος, ώς γνωστόν ένας συμβολικός χώρος θα διατίθεται δωρεάν ωστόσο από κει και πέρα θα υπάρχουν πακετά gigabyte με πληρωμή.

Πηγή

Σχόλια