Amazing Alex, το επόμενο game της Rovio


Τα «Άγρια Πουλιά» έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και η Roviο χάρη σ'αυτά έχει πλουτίσει. Τα εκατοντάδες downloads των Angry Birds, η αγάπη του κόσμου για αυτά και η φήμη που έχει αποκτήσει η εταιρεία αυτό το διάστημα, την οδηγούν στο επόμενο σχέδιό της.

Αυτή τη φορά δεν αναμένεται κάποιο νέο επίπεδο για τα Angry Birds αλλά ένα εξ'ολοκλήρου νέο game για τις mobile πλατφόρμες. Ο «Amazing Alex» ετοιμάζεται αυτό το καιρό και θα αποτελέσει την επόμενη κίνηση της Rovio. Εμπνευσμένο από το Casey’s Contraptions, που ανήκει πλέον σ'αυτή, έρχεται με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και σίγουρα διαφορετικό.

Σκοπός του παιχνιδιού σύμφωνα με το πρώτο teaser αλλά και τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Rovio είναι η τοποθέτηση πραγμάτων με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθεί κάποιο achievement, με βάση πάντα τη λογική.

 

Περισσότερα δεν έχουν ειπωθεί πάντως το παιχνίδι αναμένεται να είναι πλήρες σε δυο μήνες από τώρα παρ'όλα αυτά το κατά πόσο θα διαδεχθεί την μεγάλη επιτυχία των Angry Birds είναι θέμα χρόνου από την ημερα κυκλοφορίας του.

Σχόλια