Fujifilm XP170, ανθεκτική και με WiFi επικοινωνία με iOS/Android


To καλοκαίρι πλησιάζει "απειλητικά", τα μπανάκια ξεκινούν σιγά σιγά και η Fujifilm ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την ΧP170. Μια κάμερα για αυτούς που δεν θέλουν να ριψοκινδυνέψουν το πανάκριβο smartphone τους στη παραλία ή οπουδήποτε αλλού αφού έρχεται εξοπλισμένη σαν αστακός και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η Fujifilm XP170 είναι μια κάμερα για όλες τις συνθήκες και για λήψεις υπό οποιοδήποτε περιβάλλον. Με λειτουργία σε έως 10 μέτρα κάτω από το νέρό, ανθεκτικότητα σε πεσίματα 2 μέτρων και αντοχή σε μείον 10 βαθμούς Κελσίου, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς του extreme photo shooting.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας με το κινητό, για να το απαλλάξει από τυχόν ατυχήματα. Μέσω WiFi λοιπόν και σε συνδυασμό με το Fujifilm Photo Receiver app για Android και iOS είναι εφικτή η αποστολή των φωτογραφιών στο smartphone. Εν συνεχεία το ανέβασμα αυτών στα Facebook, Twitter κτλ. γίνεται παιχνιδάκι, μέσω του κινητού.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέτει φακό 14MP ενώ το ζουμάρισμα 5x προσφέρει κοντινές λήψεις στα απομακρυσμένα σημεία.

Η Fujifilm XP170 θα γίνει διαθέσιμη τον Ιούνιο και θα πωλείται στη τιμή των $279.95.

Σχόλια