HTC Desire C, οικονομικό ICS με Beats Audio


H HTC εμπλουτίζει τη γκάμα των smartphone της με ακόμα ένα και προσιτό σε όλους. Το Desire C ανακοινώθηκε επίσημα και αποτελεί ένα οικονομικό Ice Cream Sandwich με Beats Audio. Γι'αυτούς που δεν θέλουν να ξοδευτούν ιδιαίτερα αλλά επιθυμούν ένα τίμιο Android, η νέα συσκευή είναι ό,τι πρέπει.

To Desire C διαθέτει οθόνη 3,5-ιντσών (320 x 480px) ενώ στο εσωτερικό φιλοξενείται επεξεργαστής χρονισμένος στα 600Mhz, μνήμη RAM 512MB καθώς και 4GB για αποθήκευση δεδομένων. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD έως 32GB, εφοδιάζεται με αισθητήρες proximity, Ambient light και G-sensor, επικοινωνεί ασύρματα μέσω WiFi a/b/g/n, 7.2Mbps HSDPA, Bluetooth 4.0, NFC και ενσύρματα μέ micro-USB 2.0. Η κάμερα των 5MP αναλαμβάνει τα της φωτογραφίας ωστόσο στα μείον συγκαταλέγεται η έλλειψη flash. Δυνατό σημείο του νέου Android είναι η ενσωματώση Beats Audio για αυξημένη ποιότητα στα μουσικά ακούσματα ενώ πολύ πιθανό είναι να συνοδεύεται και από ακουστικά της εταιρείας.

Εξωτερικά οι διαστάσεις επιτρέπουν την άνετη τοποθέτηση στη τσέπη χάρη στις διαστάσεις 107.2 x 60.6 x 12.25 mm ενώ το βάρος του είναι στα 100 γραμμάρια μαζί με την μπαταρία των 1230 mAh που αναλαμβάνει να τροφοδοτήσει όλα τα υποσυστήματα.

Το HTC Desire C θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και η τιμή του θα παίζει στα 200-220€.




Σχόλια