iPhone 5 LM, ένα concept διαφορετικό από τα άλλα

Και ενώ το Galaxy SIII είναι εδώ, ο διάδοχος του επόμενου top seller smartphone αναμένεται. Φήμες, χαρακτηριστικά και concepts κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά εντείνοντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για το επόμενο iPhone.

Με το iPhone 4S να πουλάει σαν ζεστό καρβέλι, οι πιο ψαγμένοι ανυπομονούν για το new iPhone, το iPhone 5 ή όπως αλλιώς ονομαστεί. Αυτή τη φορά όμως ένας γάλλος σχεδιαστής εν ονόματι Antoine Brieux, δημιουργεί κάτι εντελώς ξεχωριστό, θέλοντας να παρουσιάσει το επόμενο iPhone από τη δική του οπτική γωνία.


Το concept ακούει στο όνομα iPhone 5 LM και διαθέτει λεπτό σχεδιασμό αλλά και μέταλλο περιμετρικά της συσκευής (εξού και το LM, Liquad Metal). Παρατηρώντας το πίσω μέρος και σύμφωνα πάντα με τα σχέδια, ο Antoine έχει αναδιατάξει το λογότυπο της Apple καθώς και το flash. Φυσικά δεν λείπουν και οι προβλέψεις του ίδιου για τα specs και έτσι εξοπλίζει θεωρητικά το iPhone 5 LM με δυνατότερα χαρακτηριστικά. Tετραπύρηνος επεξεργαστής Α6, οθόνη 4,5-ιντσών, 10άρα κάμερα και εικονικό home button είναι αυτά που θέλει ο ίδιος να έχει το δικό του concept.

Έσας πως σας φαίνεται;

Πηγή

Σχόλια