Kάντε δωρεάν κλήσεις προς όλους μέσω WiFi

Όταν λέμε όλους εννοούμε... όλους και χωρίς καμία χρέωση. Μετά από εκτεταμένη χρήση και ικανοποιητική λειτουργία ένα app επιτέλους προσφέρει δωρεάν κλήσεις προς όλους χωρίς να χρεώνει το λογαριασμό σας.

Το Bobsled Calling είναι αυτό που αναλαμβάνει να ελαχιστοποιήσει τα έξοδα σας αφού προσφέρει αυτό που περιγράφεται παραπάνω. Το app είναι συμβατό με iOS και Android, διατίθεται δωρεάν και υπάρχει ξανά και στα δυο app stores.

Κατεβάζοντας λοιπόν το Bobsled Calling αυτό που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό ή να κάνετε log in μέσω Facebook. Αφού μπείτε στο app υπάρχουν πέντε υποκαρτέλες στο κάτω μέρος με τη λίστα φίλων, τη λίστα των αγαπημένων, το ιστορικό κλήσεων, το Dialpad και τις ρυθμίσεις.


Επιλέγοντας το Dialpad εμφανίζεται ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο, για να εισάγετε τον αριθμό που θέλετε να επικοινωνήσετε αλλιώς προσθέτε κάποιο από τον κατάλογό σας, μέσω της επιλογής που βρίσκεται πάνω δεξιά. Τέλος, πατάτε Call και αυτό ήταν όλο. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς χρεώσεις επικοινωνείτε με φίλους και συγγενείς απευθείας στη συσκευή τους.

Η όλη διαδικασία επιτυγχάνεται μέσω σύνδεσης WiFi ή 3G. Η πρώτη περίπτωση είναι απολύτως δωρεάν ενώ στη δεύτερη καταναλώνονται πακέτα δεδομένων. Φυσικά το app είναι συμβατό με smartphones, tablets αλλά και υπολογιστές μέσω του browser.

Το Bobsled Calling είναι δημιουργία της Vivox σε συνεργασία με τη Τ-Μobile US και επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά την πρόσφατη αφαίρεση από το ελληνικό app store. Tέλος, το app καταλαμβάνει μόλις 28,8MB από τη συσκευή σας ενώ για περισσότερα μπορείτε να ενημερωθείτε και από bobsled.com.



Σχόλια