LG Optimus UI 3.0 για τα ICS, διακριτικό και απλό


Η LG παρουσίασε το νέο user interface για τις συσκευές της με στόχο την ανανέωση της εμπειρίας και τη διαφορετικότητα στα Ice Cream Sandwich smartphones. H Κορεάτικη εταιρεία ανέφερε πως το νέο Οptimus UI 3.0 έχει σχεδιαστεί με καθοριστικό παράγοντα την άνεση και την ταχύτητα ενώ η διακριτικότητα και η απλότητα είναι ακόμα δυο στοιχεία της νέας δουλειάς.

"Με τα smartphones να γίνονται όλο και περισσότερο παρόμοια, είναι σημαντικό για τους κατασκευαστές να διαφοροποιούν τα προϊόντα τους από τον ανταγωνισμό μέσω του user interface", λέει ο Dr. Jong-seok Park, πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications.

Συμπληρώνοντας ο ίδιος αναφέρει πως, "Και οι φορείς κινητής και οι πελάτες μας, θέλουν τα τηλέφωνα της LG να είναι μοναδικά και το UI παίζει σημαντικό ρόλο σ'αυτό. Η LG το κάνει αυτό πραγματικότητα ξεκινώντας με το LG Optimus UI 3.0".

Στα φρέσκα χαρακτηριστικά του νέου UI συγκαταλέγονται η δυνατότητα κλειδώματος της συσκευής από οποιαδήποτε σημείο απλά με ένα drag, το Icon Customizer, το ανανεωμένο pattern lock και το Voice Shutter που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με φωνητικές εντολές.

Το Optimus UI 3.0 θα γίνει διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα ξεκινώντας από τη Κορέα με το LG Optimus LTE II.

Πηγή

Σχόλια