Logos Quiz Game, εσύ πόσα brands ξέρεις;


Ακόμα ένα ενδιαφέρον game για το iOS που δεν περνά απαρατήρητο είναι το Logos Quiz Game. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες για να προχωρήσεις στα στάδια και είναι απόλυτα διασκεδαστικό. Αυτό που ζητά το app από εσένα ειναι να ξέρεις όσο περισσότερα brand names μπορείς.

Η εφαρμογή εμφανίζει ελλειπές μόνο το logo κάθε μάρκας ενώ εσύ στη συνέχεια πρέπει να πληκτρολογήσεις το όνομα αυτής. Το πρώτο στάδιο θα το λέγαμε εύκολο, στη συνέχεια όμως τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα με περισσότερα και ποικίλα brands απ'όλο το κόσμο. Για να περάσεις στο επόμενο στάδιο απλά πρέπει να ονομάσεις τον κατάλληλο αριθμό brand που απαιτείται και συνεχίζεις. Στη περίπτωση που δυσκολευτείς, υπάρχουν τα hints, τρία στον αριθμο, και κερδίζονται στη πορεία του παιχνιδιού. Αυτά αποκαλύπτουν μερικά στοιχεία για το κάθε Logο και σκοπεύουν να σε βοηθήσουν για να πάρεις "μπρος". Αν τα βρίσκεις πολύ σκούρα, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους σου στο Facebook ή στο Twitter, απευθείας από την εφαρμογή. Φυσικά το app διατίθεται δωρεάν ωστόσο για περισσότερα hints απαιτείται πληρωμή.

To Logos Quiz Game λειτουργεί σε iPhone/iPod και iPad και σίγουρα ειναι το κάτι διαφορετικό και ευχάριστο για να περάσεις το χρόνο σε ουρές αναμονής, σε διαλείμματα ή όταν δεν έχεις τι να κάνεις, δοκιμασέ το!



Σχόλια