Nokia 610 χωρίς Skype λόγω hardware


To Νokia 610 είναι μια πιο προσιτή επιλογή με Windows Phone που προσφέρει ισάξια εμπειρία χρήσης με τα ακριβότερα smartphones. Φυσικά το χαμηλό κόστος της συσκευής σημαίνει πιο αδύναμα χαρακτηριστικά ωστόσο το λειτουργικό είναι κομμένο και ραμμένο στις απαίτησεις του 610. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα applications και έτσι η Nokia απομακρύνει το Skype app από το Marketplace.

Λόγω της χαμηλής μνήμης RAM, που είναι στα 256ΜB, η συσκευή αδυνατεί να προσφέρει ικανοποιητική λειτουργία. Σε συνδυασμό με τις υψηλές προσδοκίες της Nokia το αποτέλεσμα είναι η αφαίρεση της εφαρμογής από το κατάστημα της Microsoft και η παρακάτω δήλωση (από Nokia Hong Kong).

"Nokia attaches great importance to the launch of products and services to bring the user experience, so even if the Skype Windows Phone version on the Nokia Lumia 610 does, but after intensive testing, we found the user experience does not guarantee to Nokia and Skype the expected level. Therefore, we do not recommend users to use Skype on the Nokia Lumia 610. Nokia Lumia 610 users in the Windows Phone Marketplace "will not be able to download Skype, Windows Phone version. Skype, Windows Phone version will continue to open to other users to download. "

Φυσικά αυτό είναι αντιληπτό μόνο από τους χρήστες των Nokia 610 αφού στα υπόλοιπα Nokia Windows Phone είναι διαθέσιμο κανονικά. Τώρα, αν θα υπάρξει μελλοντική λύση φτιαγμένη αποκλειστικά για τα low-budget smartphones με Windows Phone είναι άγνωστο. Αν πάντως το Skype αποτελεί βασικό app για την επικοινωνία σας και επιθυμείτε να αγοράσετε το Nokia 610 πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Πηγή

Σχόλια