Wake Up Call app με κλήση από τον Jimmy Fallon


Δεν μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί με την καμία; Το snooze είναι το αγαπημένο σου button κάθε πρωί; Το μαξιλάρι είναι το... κολητήρι σου στο κρεβάτι; Αν σε όλα τα προηγούμενα απαντάς ναι και δεν προτιμάς τις hardcore λύσεις για πρωινό ξύπνημα τότε είσαι στο κατάλληλο post.
Αυτό που θα κάνει το πρωινό σου ευχάριστο είναι ένα Wake Up Call app για το iPhone σου. Χωρίς υψηλά dB αλλά και τρομακτικούς ήχους, που θα σε ξυπνήσουν στο λεπτό αλλά με 3πλάσιους χτύπους καρδιάς, το εν λόγω app κάνει κάτι διαφορετικό. Απλά καλεί και εσύ ξυπνάς για να απαντήσεις. Στο "άλλο ακουστικό" βρίσκεται ο γνωστός Jimmy Fallon (Sesame street, Taxi κ.α) που αναλαμβάνει να κάνει κουβέντα μαζί σου και παράλληλα να σε "απεγκλωβίσει" από τα σκεπάσματα του κρεβατιού. Φυσικά η ομιλία είναι fake ωστόσο σίγουρα κάνει το πρωινό σου ξύπνημα διαφορετικό και πιο ευχάριστο.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται 10 ήχοι κλήσεων και 39 ομιλίες με τον Jimmy Fallon. H τιμή του app παίζει στα 0,79€ και απαιτεί iOS 4.1 ή νεότερο και 29.7ΜΒ από τη συσκευή σου. Τώρα αν δεν συμπαθείς τον Jimmy Fallon είναι δικό σου θέμα... :-)

Σχόλια