Caixa by P.Capello, ένα tech έπιπλο για το σαλόνι


Παράλληλα με τα τεχνολογικά προϊόντα εξελίσσονται και τα αντικείμενα που συντροφεύουν αυτά στο σπίτι. Ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει το παραπάνω είναι το έπιπλο Caixa, δημιουργία του Paolo Capello, για αυτούς που έψαχναν κάτι πιο tech για το σαλόνι ή το δωμάτιο του σπιτιού και δεν θυμίζει αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα.

Iταλική φινέτσα και όχι μόνο από ένα έπιπλο που αναζητά ο κάθε music lover και μινιμαλιστής για το χώρο που περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Το Caixa έρχεται σε ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά η έκδοση red είναι αυτή που τραβάει τα βλέμματα. Έτοιμο να φιλοξενήσει την τηλεόραση, το iPod, τον υπολογιστή και άλλα, παράλληλα εξοπλίζεται και με ενσωματωμένο ενισχυτή καθώς και δυο ηχεία. Με αντίστοιχες εισόδους για iPod και TV, μπορεί να αναπαράγει τα μουσικά κομμάτια χωρίς να απαιτείται επιπλέον ηχοσύστημα, προσφέροντας ποιοτικό ήχο για κάθε γούστο.

Φυσικά ως έπιπλο αναλαμβάνει να φυλάξει διάφορα αντικείμενα στο εσωτερικό του αφού παρέχεται αρκετός αποθηκευτικός χώρος για τα πάντα αλλά και τη συλλογή DVD/CDs.


Περισσότερα για το Caixa μπορείτε να βρείτε εδώ καθώς και άλλες δημιουργίες του Paolo Capello που σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Σχόλια