Λάθη στο Facebook; Η επεξεργασία σχολίων είναι εδώ!


Η επεξεργασία των σχολίων από το ξεκίνημα του Facebook μέχρι και σήμερα δεν ήταν δυνατή. Σχολίαζες κάτι και στη συνέχεια ήθελες να το διορθώσεις για ορθογραφικούς λόγους και μη, αλλά δεν γινόταν. Αυτό που έμενε να κάνεις ήταν η διαγραφή του σχολίου και η επαναδιατύπωση ή η επανεγγραφή βάζοντας αστερίσκο, για να δείξεις τι ήθελες να πείς.

Πλέον η Facebook σκέφτεται διαφορετικά και φέρνει το Facebook comment editing σε όλους για να τελειώσει το παραπάνω πρόβλημα. Από δω και στο εξής σχολιάζοντας έχεις στη συνέχεια τη δυνατότητα να κάνεις edit και να διορθώσεις το post σου, επιλέγοντας το εικονίδιο δεξιά. Ωστόσο, κάτω από το σχόλιο εμφανίζεται η λέξη "edited" για να ξέρουν οι υπόλοιποι ότι κάτι άλλαξες ενώ επιλέγοντας αυτό βλέπουν και τι είχες γράψει πριν, για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων. Η νέα λειτουργία ίσως έχει εμφανιστεί σε κάποιους, ίσως και όχι παρ'όλα αυτά σταδιακά θα γίνει διαθέσιμη σε όλους.


Πλέον μένει να προσθέσουν την ιδιότητα αυτή και στα status αφού δεν είναι λίγες οι φορές που για διάφορους λόγους ένα edit είναι απαραίτητο.

Σχόλια