Foxconn CEO: Το iPhone 5 θα ντροπιάσει το Galaxy SIII


Το επόμενο iPhone ή αλλιώς το iPhone 5 θα παρουσιαστεί φέτος και θα είναι μια από τις συσκευές που θα συζητηθούν ιδιαίτερα. Οι φημολογίες ωστόσο καθώς και τα concepts τρέχουν εδώ και αρκετό διάστημα, θέλοντας οι σχεδιαστές να προσελκύσουν το τελικό, όσο τουλάχιστον τους το επιτρέπει η φαντασία.

"Επίσημο leak" μετά την έλευση του iPhone 4S δεν έχουμε δεί παρ'όλα αυτά σίγουρα όλοι περιμένουν κάτι το ιδιαίτερο και φυσικά το πιο εξελιγμένο μιας και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αυτή τη φορά όμως, -σχετικά- επίσημα χείλη κάνουν αναφορά επί του νέου Apple smartphone λέγοντας κάτι άκρως ανταγωνιστικό.

Ειδικότερα ο CEO της Foxconn, Terry Gou, δεν διστάζει να πεί δυο, τρεις κουβέντες που ίσως και να μην επιτρέπονται από πλευρά Apple, αφού η μυστικότητα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένη. "Tο επόμενο iPhone θα ντροπιάσει το Samsung Galaxy SIII", είπε ο Terry Gou στο China Times, αφήνοντας τη φαντασία να οργιάζει. Χωρίς να εμβαθύνει στα χαρακτηριστικά ή να πει το οτιδήποτε άλλο ο T.Gou τη "λέει" έμμεσα στη Samsung, εντείνοντας αυτό τον ανταγωνισμό ακόμα περισσότερο. Φυσικά ίσως είναι και προσωπικό απωθημένο αφού ο ίδιος αναφέρει πως κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει τη Samsung, μια εταιρεία που έχει παρελθόν στο να προσδίδει τους ανταγωνιστές της, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Πηγή

Σχόλια