HP 820 Tower RED edition, για επαγγελματίες και enthusiast users


Η HP ετοίμασε ένα νέο "όπλο" για τη κατηγορία των desktop pcs αποκλειστικά για επαγγελματίες, hardcore και enthusiast users. Το HP 830 Tower RED edition δεν είναι για όλους αλλά για αυτούς που ασχολούνται με βαριά επεξεργαστικά περιβάλλοντα, όπως αυτό του video editing κ.α., και απαιτούν τα μέγιστα από το συστημά τους.

Το 820 Τοwer είναι δημιουργία της HP σε συνεργασία με τη Red Digital Cinema Camera Company, τη γνωστή εταιρεία ψηφιακών προϊόντων αποκλειστικά για δημιουργούς ταινιών. Ομολογουμένως πρόκειται για ένα μηχάνημα με υπεραυξημένες δυνατότητες, δυνατό hardware και φυσικά έναν επιταχγυτή video της ομώνυμης εταιρείας.

Το HP 820 Tower RED edition, εξοπλίζεται με δυο επεξεργαστές Xeon E5-2687 3.21GHz (συνολικά 16 πυρήνων) υδρόψυκτους, 32GB 1600MHz quad-channel μνήμη RAM, κάρτα γραφικών Nvidia Quadro 5000, επιταγχυτή video RED Rocket, Blu-ray drive, δίσκο boot 2.5-inch 10K SAS και 300GB για αποθήκευση.

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μηχάνημα που θα λειτουργήσει πλήρως στα χέρια επαγγελματιών και ίσως από enthusiast users ενώ αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλα τα σοβαρά προγράμματα που απαιτούν επεξεργαστική ισχύ.

Το HP 820 Tower RED edition θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα και θα πωλείται στην τιμή των $10,000 (από τα οποία $4,750 απαιτούνται για την RED Rocket) και θα διατίθεται αποκλειστικά από τα ProMax and Tekserve.

Πηγή

Σχόλια