Nokia Asha 311, οικονομικό και με τα όλα του


Η Νokia προσθέτει στη γκάμα των προϊόντων της το Asha 311. Ένα οικονομικό feature phone με πλήρη χαρακτηριστικά και απουσία πληκτρολογίου, κάτι που μας είχε συνηθίσει η εταιρεία στα προηγούμενα μοντέλα της αντίστοιχης σειράς.

Το Asha 311 είναι από τα "δυνατά" της κατηγορίας και έρχεται με τα όλα του. Επεξεργαστής στο 1Ghz, oθόνη αφής capacitive 3-ιντσών (320 x 240 pixels) και κάμερα 3,2MP κάνουν το 311 να μην στερείται τίποτα. Φυσικά υποστήριξη δικτύων 3G και WiFi επιτρέπουν στο χρήστη να συνδέεται στο διαδίκτυο από οπουδήποτε ενώ με το Bluetooth η ασύρματη επικοινωνία με συσκευές γίνεται παιχνιδάκι.

Όσον αφορά το λειτουργικό, το Symbian S40 αναλαμβάνει το διεπαφή με το χρήστη ενώ στο software υποστήριξη Nokia Maps καθώς και εφαρμογές Facebook, Twitter και email ερχονται προεγκατεστημένα. To Nokia Browser 2.0 προσφέρει ταχύτατη πλοήγηση στο internet ενώ για τον ελεύθερο χρόνο πληθώρα προεγκατεστημένων παιχνιδιών είναι στα εντός.


Όλα τα παραπάνω λειτουργούν αρμονικά χάρη στη μπαταρία των 1,100mAh που φροντίζει τα της τροφοδοσίας και παράλληλα χαρίζει 7 ώρες ομιλίας και 711 ώρες αναμονής.

Το Nokia Asha 311 αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο στην τιμή των 97€, χωρίς φόρους.

Σχόλια